Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

FAST RMX-ontwikkelaar zou graag nieuwe Wave Race op de Switch zien

Shin’en Multimedia is duidelijk: kom maar op met een nieuwe Wave Race!

Sinds vandaag kunnen eigenaren van de Switch met een Nintendo Switch Online + abonnement aan de slag met Wave Race 64. Op de Nintendo 64 was de game een grote hit waarna ook de Gamecube nog een eigen versie kreeg. Daarna bleef het stil. Erg jammer en dat vinden wij niet alleen. FAST RMX-ontwikkelaar Shin’en Multimedia zou namelijk ook erg graag een nieuwe Wave Race-game zien komen en wel op de Nintendo Switch. Dat heeft de de Fast RMX-ontwikkelaar op Twitter laten weten als reactie op een Tweet van Nintendo UK:

Zie jij ook graag een nieuw deel in de Wave Race-serie verschijnen? En ga jij aan de slag met Wave Race 64 op de Switch? Laat het ons hieronder weten!