Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launchtrailer Thymesia

Verzamel je eigen herinneringen in deze donkere actie-RPG.

Actie-RPG Thymesia verscheen eerder deze week op de Switch als cloudversie. Dat betekent dat je de game niet zelf downloadt, maar streamt via een cloudservice. Om dit te vieren hebben Team 17 en Overborder Studio een launchtrailer online gezet, die nog even de donkerste kant van deze gritty game laat zien. De trailer kun je hieronder bekijken.

Thymesia speelt zich af in een land dat op het randje van de afgrond balanceert. In dit grootse land werd veel alchemie bestudeerd, zelfs zover dat iedereen het gebruikte om hun dagelijkse leven te verrijken. Het was het antwoord op alle vragen, maar de kosten voor het gebruik waren hoger dan de inwoners gedacht hadden. Het was alleen al te laat om dit te stoppen en binnen enkele dagen was het koninkrijk gevallen aan geïnfecteerde monsters. Jij speelt Corvus, de laatste hoop van deze wereld. De waarheid over alchemie ligt diep verscholen in zijn herinneringen, herinneringen die hij over de uithoeken van de wereld verspreid heeft. Hij gaat op pad om deze allemaal weer te vinden en zo de wereld te redden, maar elke herinnering brengt nieuwe vragen met zich mee.