Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bowser Tour komt naar Mario Kart Tour

Met een nieuwe versie van Bowser Castle.

De mobiele titel Mario Kart Tour mag inmiddels dan alweer flink wat jaartjes meegaan, dat betekent niet dat Nintendo de game niet meer met regelmaat voorziet van nieuwe content. Zo is het binnenkort weer tijd voor een gloednieuwe tour, namelijk de Bowser Tour. Vanaf aanstaande woensdag kun je al aan de Bowser Tour deelnemen. De Bowser Tour volgt de Sundae Tour op en brengt onder andere Bowser’s Castle 3 van de GBA met zich mee. Deze tour brengt ook verschillende Bowsers met zich mee, waaronder Meowser en Bowser Jr. Ook maken we kennis met twee nieuwe Mii Racing suits in deze nieuwe tour.

Ga jij later deze week aan de slag met deze gloednieuwe tour? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!