Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kijk je mee? Gamescom Opening Night Live co-stream op Daily Nintendo

Opening night live
Bekijk de show terwijl onze redactie live meepraat!

Geoff Keighley keert ook dit jaar terug met een nieuwe show voor Gamescom. Om het grootste game-evenement van het jaar te openen houdt Keighley al meerdere jaar op rij een openingshow met de laatste nieuwtjes. Games van allerlei verschillende publishers en developers zullen aan bod komen. De Gamescom Opening Night is vanaf 20:00 vanavond te bekijken en Daily Nintendo zal de show live co-streamen. Tijdens deze live stream zal onder andere onze redacteur je Mike live voorzien van commentaar op alle aankondingen en games die worden getoond. Extra leuk om te kijken dus!

Waar kun je onze live stream vinden? We zullen de Opening Night Live co-streamen via onze kanalen op Youtube en Twitch. Daarnaast zal de livestream ook hieronder te vinden zijn! Ben jij erbij?