Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

26 wapens beschikbaar tijdens de Splatfest World Premiere van Splatoon 3

Ontdek verschillende wapens waaronder ook gloednieuwe.

De release van Splatoon 3 komt steeds dichterbij en deze zaterdag kun je de game alvast gratis uitproberen door middel van de Splatfest World Premiere. De demo waarmee je deel kunt nemen aan dit eerste Splatfest is inmiddels al gratis te downloaden in de Nintendo eShop. Op 25 augustus zul je dan al deel kunnen nemen aan bepaalde tutorials en andere in-game activiteiten voor de strijd op de 27ste pas echt losbarst. Het splatfest begint dan al om 10:00 uur s’ochtends en loopt door tot 22:00 uur s’avonds.

Nintendo heeft inmiddels onthuld dat er flink wat wapens beschikbaar zijn tijdens dit eerste Splatfest. Je hebt namelijk de keuze uit maar liefst 26 verschillende wapens. Zo kun je onder andere de Triospanner maar ook het zwaard gaan uitproberen. Ga jij aankomende zaterdag meedoen aan het eerste Splatfest van Splatoon 3? Laat het ons hieronder weten!