Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit kan je verwachten van Genshin Impact op Gamescom

Genshin Impact Sumeru update
Ga jij deze week naar Gamescom? Bekijk hier wat je kan verwachten van de Genshin Impact stand.

Deze week is het weer een groot feest voor alle gameliefhebbers in Keulen. Gamescom staat namelijk weer voor de deur. Vanavond begint de Gamescom Opening Night waar je bij Daily Nintendo mee kan kijken. Mocht je vanaf morgen naar de beurs gaan, dan kan je onder andere langs de Genshin Impact stand gaan. Het Twitter-account heeft vandaag informatie gepost wat je kan verwachten op Gamescom. Zo kun je een paar goodies krijgen als je drie verschillende challenges weet te behalen. Zo kun je bijvoorbeeld een Slime hoed krijgen en een speciale waaier. Bekijk de tweet voor de exacte details.

Genshin Impact is inmiddels al bijna twee jaar uit en in mei benadrukte Xin Yang dat het spel nogsteeds onderweg is naar de Nintendo Switch.