Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom verschijnt in november

Help een nieuwe vriend zijn droom om boer te worden waar te maken?

Bandai Namco heeft eindelijk de releasedatum bekendgemaakt van Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom. Eerder werd al aangekondigd dat de game op 2 november in Japan gaat verschijnen. Nu blijkt dat dat ook de releasedatum zal zijn voor hier in het Westen. Vanwege dit nieuws heeft Bandai Namco op YouTube een nieuwe trailer gedeeld van dit vervolg op Doraemon Story of Seasons uit 2019. Switch-bezitters zullen zowel een normale editie als een Special Edition kunnen kopen. De Special Edition bevat de losse game, Deluxe Edition bonus en een Season Pass. Deze Season Pass bevat 3 meubel- en kostuumsets met sowieso kostuums voor vijf personages, acht meubelstukken en een klein verhaaltje.

In Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom belanden Doraemon, Noby en hun vrienden op een onbekende planeet. Hier gaan ze hun nieuwe vriend helpen om zijn droom waar te maken. Hij wil namelijk graag een boer worden, maar daar heeft hij jouw hulp hard bij nodig. Je moet akkers omploegen, gewassen oogsten en voor al het vee zorgen. Daarnaast komen de geheime gadgets van Doraemon ook geregeld van pas. Dit spel is zowel solo als met een vriend lokaal te spelen.

Ben jij een Doraemon-fan? Ga jij Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom halen? Zo ja, de normale versie of de Special Edition? Laat het ons weten in de reacties!