Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Narciso Anastasia staat centraal in nieuwe JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R trailer

Yare yare dawa!

Er is een nieuwe trailer opgedoken voor de game JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R. In deze trailer staat gevangene Narciso Anastasia uit het zesde deel in de bizarre reeks: JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean centraal. Hij vecht samen met zijn stand, Diver Down, en zal er natuurlijk alles aandoen om Jolyne te verdedigen.

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R is een vernieuwde versie van het eerder verschenen spel op de PlayStation 3. Er zijn in het spel upgrades te vinden in het vechtsysteem, animaties en bevat nu ook het bekende stemacteerwerk uit de anime. Het spel is vanaf 2 september op onder andere de Nintendo Switch te spelen.