Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pre-order trailer van Disney Dreamlight Valley verschenen

Disney Dreamlight Valley keyart
Koop een van de drie Founder's Packs om de game in early access te kunnen spelen!

Disney Dreamlight Valley werd in april dit jaar aangekondigd. Over twee weken op 6 september zal deze game als early access-titel verschijnen op de Nintendo Switch. Om deze dan te spelen zal je wel een Founder’s Pack moeten kopen. Later in 2023 zal de game wel free-to-play worden voor alle spelers. Dus het betalen is alleen nodig, als je per se de game in early access wil spelen. Er zijn drie Founder’s Packs waaruit je kan kiezen. De precieze details van elk Pack kan je hier vinden. Het goedkoopste Pack kost €29,99 in de Nintendo eShop. Daarbij krijgt iedereen die een Pack pre-ordert of in de eerste week koopt een Mickey Mouse Donut Headband en een Choco Crocodile Animal Companion. Wanneer de game dan free-to-play gaat, zal de enige betaalde content cosmetisch zijn. Echter zullen alle items uit de Founder’s Packs dan niet meer te krijgen zijn.

In Disney Dreamlight Valley ga jij als speler op avontuur in de vele werelden van Disney en Pixar. Een ooit idealistisch stadje is in verval geraakt door een mysterieus evenement genaamd “The Forgetting”. Vreemde planten, genaamd Night Thorns, hebben daarna de stad overgenomen. Het is aan jou om erachter te komen wat er is gebeurd. Reis door de vele klassieke werelden waar je hun bewoners helpt hun herinneringen terug te krijgen. Raak bevriend met personages uit The Lion King, de kleine zeemeermin, Moana, Toy story, Wall-E en meer! Bouw je eigen huis en gebruik de vele mogelijkheden om jouw huis aan te kleden. Ook kan je jouw avatar zo mooi aan kleden als jij wilt!

Ga jij een Founder’s Pack aanschaffen om de game in early access te spelen? Of wacht je liever tot de game free-to-play is? Laat het ons weten in de reacties!