Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yomawari: Lost in the Dark ontvangt trailer

In oktober is het weer tijd om te griezelen!

Afgelopen maand kondigde NIS America de releasedatum van het nieuwste Yomawari-deel aan. De game was eerder dit jaar al in Japan verschenen, maar hier in het Westen moeten wat langer wachten. Op 28 oktober is het zover en kunnen Switch-bezitters ermee aan de slag. Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen waarin twee Specters uit Yomawari: Lost in the Dark worden aangekondigd. Het gaat om Owl Child en Red-Toothed Phantom. De trailer kan je hieronder bekijken.

In Yomawari: Lost in the Dark speel je een personage dat haar geheugen kwijt is. Nadat ze wakker wordt in een donker bos, realiseert ze zich dat ze niet weet hoe ze hier gekomen is. Ze stond toch op het dak van haar school toen de zon onderging? Ze besluit de weg naar huis te zoeken, maar wordt al snel begroet door een vreemd wezen. Deze geeft aan dat ze vervloekt is. Om deze te breken moet ze zich voor het eind van de nacht iets belangrijks herinneren. In paniek en op zoek naar haar verloren herinneringen trekt ze de duistere stad in. In de stad bevinden zich echter demonen en andere geesten. Je zult alles op alles moeten zetten om deze te ontwijken en het er levend vanaf te brengen.

Heb jij de vorige Yomawari-games gespeeld? Kijk je uit naar dit nieuwe deel? Laat het ons weten in de reacties.

https://youtu.be/y_9dBGoqxCA