Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Frontiers verschijnt op 8 november

sonic die op de Sonic frontiers wereld uitkijkt
Sonic is bijna klaar voor een nieuw avontuur!

Tijdens Gamescom Openings Night Live zijn er een aantal aankondigingen gedaan. De stream met ons commentaar kan je hier terugkijken. Een van de aankondigingen was de releasedatum van Sonic Frontiers. Deze game zal op 8 november verschijnen voor de Nintendo Switch en andere platformen. Een verhaaltrailer is ook gedeeld en kan je hieronder bekijken.

De game zal zowel fysiek als digitaal te koop zijn. Wanneer je de game pre-ordert, krijgt je de Adventurer’s Treasure Box met nuttige voorwerpen erbij. Naast een standaard digitale versie wordt er ook een Digital Deluxe Edition uitgebracht. Deze bevat Explorer’s Treasure Box met handige voorwerpen voor jouw avontuur en een 25-track digital mini soundtrack. Daarnaast is er een officiële site geopend waar je nog meer informatie kan vinden over de game.

Sonic Frontiers belooft een “ervaring als nooit tevoren” te worden. In de open wereld van Starfall Island ga je vijanden te lijf en beleef je een avontuur dat je door dichtbevolkte bossen, hoge watervallen en bloedhete woestijnen zal leiden. Tevens brengen de Cyber Spaces de traditionele, razendsnelle, lineaire Sonic-gameplay terug als afwisseling voor de unieke Open Zone-gameplay. 

Kijk jij uit naar 8 november? Ga je deze Sonic-game kopen? Laat het ons weten in de reacties!