Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Splatoon 3 world-map gevonden in datamine?

Dataminers denken de world-map te hebben ontdekt. Let op: kan spoilers bevatten.

Lees alleen verder met de kennis dat alle informatie in dit artikel pure speculatie is en gebaseerd op een datamine. Datamining is wanneer hackers in de bestanden van een spel kijken, op zoek naar nog niet bekendgemaakte informatie. Houdt er dan ook rekening mee dat dit artikel spoilers kan bevatten wanneer de informatie juist blijkt te zijn.

Splatoon 3 zal volgende maand verschijnen, maar dataminers beweren nu al de world-map te hebben ontdekt. Er is namelijk een datamine gepleegd op de bestanden van de demo die Nintendo onlangs uitgaf met het eerste Splatfest. Uit deze datamine zouden enkele textures, en de world-map van de game zijn gekomen. De world-map zou “De aarde, als hij overspoeld was” als thema hebben.

Zie hieronder de Twitter-post met de world-map:

Hebben jullie deelgenomen aan het afgelopen Splatfest? Denken jullie dat bovenstaande informatie best wel eens kan kloppen? Laat jullie mening horen in de reacties!