Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie nieuwe karaktertrailers voor JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R

Maak hier kennis met Narancia Ghirga, Caesar Anthonio Zeppeli en Pannacotta Fugo uit de aankomende game!

Op Daily Nintendo hebben we eerder meerdere personages uit JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R uitgelicht. Wij lieten onder meer trailers zien van Jonathan Joestar, Yoshikage Kira, Esidisi, Funny Valentine, Narciso Anastasia en drie dames uit de game. Daarnaast is er ook een uitgebreide introductietrailer online gezet. Nu de releasedatum van 2 september 2022 nadert, is het tijd om nog eens drie personages te introduceren. Bekijk hieronder de bijna eindeloze combo’s van Narancia Ghirga, Caesar Anthonio Zeppeli en Pannacotta Fugo.

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R is een volledig vernieuwde versie van de originele game uit 2014. Alle artwork, animaties, audio en het complete vechtsysteem zijn onder handen genomen om te voldoen aan de verwachtingen van de huidige spelers en fans van JoJo’s Bizarre Adventure. Bandai Namco brengt het spel uit voor de Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc. Vanaf aanstaande vrijdag 2 september 2022 kun je een potje knokken met de personages uit de manga en anime JoJo’s Bizarre Adventure in JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R. Het spel zal vanaf die datum onder meer verkrijgbaar zijn in de eShop voor €49,99.

Ben jij fan van de manga JoJo’s Bizarre Adventure? Heb je de originele game gespeeld en haal je ‘m nog een keer voor de Switch? Laat het ons dan hieronder weten!