Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bomb Rush Cyberfunk uitgesteld naar zomer 2023

Ga aan de slag met een bijzonder graffiti-actie-avontuur!

In augustus 2021 werd Bomb Rush Cyberfunk aangekondigd voor de Nintendo Switch. In de tussentijd hebben we niet veel meer erover gehoord op een teaser na. Wel vreemd natuurlijk voor een game die dit jaar uit moet komen. Team Reptile heeft helaas bekendgemaakt dat deze op SEGA’s Jet Set Radio geïnspireerde game is uitgesteld naar zomer 2023. Wel zullen er deze week nieuwe visuals gedeeld gaan worden.

Bomb Rush Cyberfunk is een game waarin je kan skaten, skateboarden en BMX’en. In deze titel moeten spelers grinden, sprayen en combo’s aaneenrijgen. Kroon jezelf tot All City King, een van de beste graffiti-artiesten in een enorme metropool. Je kunt in de game tevens jouw team uitbreiden met extra speelbare personages en gebruikmaken van een uitgebreid tricksysteem om door de stad te bewegen. 

Kijk jij uit naar deze game? Baal je dat hij is uitgesteld naar volgend jaar? We horen het graag in de reacties!