Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

New Tales from the Borderlands krijgt trailer

Het vervolg op Tales from the Borderlands verschijnt op 21 oktober!

Tijdens Gamescom werd New Tales from the Borderlands officieel aangekondigd voor de Nintendo Switch. Het kwam echter niet als een verrassing, want de geruchten gingen al langer rond. Een releasedatum werd ook gelijk aangekondigd. De game verschijnt namelijk op 21 oktober. Vandaag zijn er nieuwe beelden gedeeld van de game op PAX West 2022. Het gaat om een trailer waarin de personages worden getoond.

New Tales from the Borderlands is het vervolg op de vorig jaar verschenen Switch-game Tales from the Borderlands. In dit vervolg volg je de avonturen van drie nieuwe personages: Anu, Octavio en Fran. Het speelt zich af op de door oorlog verscheurde planeet Prometea, waar deze personages de slechtste dag uit hun leven meemaken. Het is aan jou om deze drie aandoenlijke losers zo goed mogelijk hier doorheen te leiden, aangezien jouw keuzes bepalen hoe het verhaal verder gaat! Een buitenaardse invasie, verschrikkelijke vault monsters en ijskoude capitalisten, jij bepaalt of deze drie het er levend vanaf brengen!

Mocht je je afvragen of deze game wat voor je is, dan kan je hieronder 18 minuten aan gameplaybeelden bekijken. Ben jij fan van deel 1, Tales from the Borderlands? Ga jij ook voor dit vervolg? Laat het ons weten in de reacties!