Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Salmon Run zal 24/7 beschikbaar zijn in Splatoon 3

Een hele verbetering tegenover Splatoon 2!

Nintendo heeft onlangs een Tweet geplaatst op het Twitter-account van Splatoon, waarin wordt aangekondigd dat de gamemode Salmon Run in deel 3 altijd beschikbaar zal zijn. Salmon Run is een gamemode die we al kennen van Splatoon 2; in tegenstelling tot dat spel zal Salmon Run in deel 3 nu 24/7 te spelen zal zijn. Ook zal er geen wisseling plaats vinden om de zoveel tijd tussen spelmodi.

In Splatoon 2 kon het zijn dat je per dag geeneens zeker wist of het speelbaar zou zijn, gelukkig is dit probleem bij het derde deel opgelost.

Nintendo heeft hiernaast ook nog meer informatie over deze spelmodus vrijgegeven zoals een break room waar je het gooien van eieren kunt oefenen of nieuwe wapens kan uitproberen. Ook komen er Private Jobs die je met je vrienden kunt opzetten.

Bekijk hier de officiële post van Nintendo:

Ga jij Splatoon 3 kopen als het volgende week op 9 september uitkomt?

Laat het ons weten via de poll, en waarom je die keuze hebt gemaakt hieronder in de reacties!