Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bandai Namco kondigt delay voor Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival’s fysieke versie aan (Amerika)

De digitale versie komt op 23 september uit, en de fysieke kopieën rollen vanaf 7 oktober van de toonbank.

Het nieuwe ritmespel van Bandai Namco, Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival stond voor oktober in de planning. Nu zal de game ook inderdaad voor die maand uitgegeven worden, maar voor degene die op de fysieke versie doelde spijtig genoeg niet. Bandai Namco heeft laatst een delay aangekondigd op de release van de fysieke versie, deze zal op 7 oktober uitkomen. De digitale versie is al vanaf 23 september verkrijgbaar, de vertraging bij de fysieke versie zou door een domino-effect aan problemen komen werd gezegd.

Het spel komt binnenkort uit, heb jij het nieuws gemist en nog geen flauw idee wat dit spel inhoudt?

Bekijk dan de trailer hier:

Ga jij deze game in huis halen? Zo ja, wacht jij op de fysieke versie of niet?

Laat het ons weten in de reacties!