Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fysieke figuurtjes van de karakters uit Mario + Rabbids Sparks of Hope aangekondigd

Ze zijn samen met het spel vanaf 20 oktober verkrijgbaar bij online-retailer Amazon.

Spelmaker Ubisoft heeft als onderdeel van hun UbiCollectible lijn een paar fysieke figuren van karakters uit hun nieuwe game Mario + Rabbids Sparks of Hope aangekondigd. Op het moment van schrijven zijn er twee poppetjes bevestigd, dit zijn Rabbid Mario en Rabbid Peach.

Beide karakters zijn 10 centimeter hoog en 4” breed. Er zit een speciale code inbegrepen bij de karakters waarmee je unieke wapens kunt ontgrendelen. Het Rabbid Mario figuur zal je de ”massive gauntlets The Dukes” geven in-game, waarbij Rabbid Peach de ”Triple-Troll” meedraagt in haar pootjes.

Kijk hieronder voor duidelijke foto’s van de figuren:

De Mario + Rabbids Sparks of Hope figuren zullen op dezelfde datum uitkomen als het spel waar ze op gebaseerd zijn, 20 oktober dus. De poppetjes zullen onder andere verkrijgbaar zijn bij Amazon (UK) (bezorging in Nederland mogelijk).

Ga jij het spel Mario + Rabbids Sparks of Hope in huis halen? Ben jij zo fan dat je zelfs deze mooie figuren erbij neemt?

Laat het ons weten in de reacties!