Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Netflix deelt teaser trailer van Sonic Prime

Netflix heeft een teaser trailer voor de nieuwe 3D-animatie serie van SEGA gedeeld!

Het bekende streaming-platform Netflix deelde laatst een teaser trailer voor de nieuwe serie Sonic Prima, dit wordt een 3D geanimeerde serie waarin Sonic the Hedgehog zijn avonturen vastgelegd worden. Er was hier en daar al wat bekend over de opkomende show van het videogame karakter van de spelmaker SEGA, maar niet meer dan een paar seconde aan beeldmateriaal. Vorig jaar werd in februari het nieuws dat er minimaal 24 afleveringen zouden komen aangekondigd, maar nog weinig over de inhoud van die afleveringen. Daar is nu verandering is gekomen waardoor we een concreter beeld hebben hoe de verloop van de serie zal gaan. Het plot wat vorig jaar was laten zien blijft wel ongewijzigd.

Naast dat het populaire gaming icoon Sonic zijn gezicht laat zien in de trailer, zijn ook Shadow, Dr Eggman en Big the Cat zichtbaar. Deze karakters uit de Sonic-spellen zijn dus hoe dan ook present in de serie.

SEGA en WildBrain delen de taken van productie en distributie voor de webserie. Het bedrijf Man of Action Entertainment zal gaan dienen als showrunner en producent van de Sonic Prime show.

De visie van de makers van de serie ziet er zo uit:

 “Sonic’s adventure is about more than a race to save the universe, it’s a journey of self-discovery and redemption.”

Zie hieronder de nieuwe teaser trailer voor de Netflix-serie:

De serie zal rond de feestdagen gepubliceerd worden op het streaming platform Netflix.

Geef jij deze serie een kans? Laat ons je mening over deze serie horen in de reacties!