Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geen nieuwe chapters voor Deltarune dit jaar

Maar wel ander goed nieuws.

Toby Fox is de maker van Deltarune en Undertale en ken je misschien ook wel van samenwerkingen met bijvoorbeeld Pokémon. Nu komt er van de maker het nieuws dat er dit jaar helaas geen nieuwe chapters zullen verschijnen voor Deltarune.

Echter, en voor de mensen die het nauw volgen misschien geen verrassing, komt de anniversary van Undertale & Deltarune Chapter 2 er aan. Sterker nog, 15 september al!

Deltarune chapter 1 is al uit sinds 2018. Chapter 2 zagen we pas in 2021, dus misschien niet zo raar dat er dit jaar niet een chapter 3 uit komt. Geen zorgen verder, want Toby Fox werkt lekker door en chapters 3 t/m 5. Mocht je de huidige chapters al willen spelen dan kun je die via de Switch eShop downloaden.

Wat denken jullie dat er met de anniversary zal worden gedaan? Groots uitpakken of een kleine viering? Laat het hieronder weten.