Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Illusion Island aangekondigd voor Switch

Deze nieuwe kleurrijke 2D-platformgame komt in 2023 naar de Switch!

Tijdens de Disney & Marvel Games showcase die je hier kunt terugkijken werden verschillende aankondigingen gedaan. Zo zagen we onder andere nieuwe trailers voor Disney Dreamlight Valley en Marvel’s Midnight Suns. Maar misschien wel de meest bijzondere aankondiging vond al aan het begin van deze presentatie plaats. Er werd namelijk een gloednieuwe 2D-platformgame middels een trailer uit de doeken gedaan, genaamd Disney Illusion Island. Deze trailer is onderaan dit artikel te bekijken.

Disney Illusion Island wordt gemaakt door Dlala studios, de makers van de laatste Battletoads-game. De game is zowel solo als in co-op speelbaar, met maximaal vier personen tegelijk. Deze vier personen spelen dan met welbekende Disney-personages als: Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy en Minie, waarmee je door allerlei stilistische en kleurrijke levels heen platformt. Samen met deze gezellige en populaire Disney-figuren verken je het mysterieuze Monoth om daar drie mythische boeken te verzamelen en de wereld zodoende te redden van een ramp!

De game moet ergens in 2023 gaan verschijnen voor de Nintendo Switch. Of de game exclusief blijft op Nintendo’s hybride console en niet later ook nog op andere platformen verschijnt is nog niet bekend. Op een exacte releasedatum voor de game zullen we ook nog wat langer moeten wachten.

Gaat jouw Disney-hartje sneller kloppen van deze nieuwe 2D platform-game met Mickey en zijn vrienden? Laat het ons vooral weten in de reacties!