Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bayonetta 3 krijgt uitgebreide nieuwe trailer

Bayonetta 3 Artwork
Geniet 8 minuten lang van deze nieuwe trailler.

Ook Bayonetta 3 mocht niet ontbreken tijdens de meest recente Nintendo Direct. Er is een gloednieuwe trailer vrijgegeven van 8 minuten vol met nieuwe gameplaybeelden. In dit nieuwste deel moet Bayonetta de wereld beschermen tegen een plotselinge invasie van door mensen gemaakte biowapens die Homunculi worden genoemd. In de eerdere delen heeft de heks al gevochten voor zichzelf, voor anderen en voor de wereld. Nu moet Bayonetta samenwerken met enkele oude bekenden, zoals de journalist Luka en de Umbra-heks Jeanne. Ook Viola zal weer terugkeren.

Bayonetta 3 zal op 28 oktober naar de Nintendo Switch komen. De nieuwste trailer kun je hieronder bewonderen. Ben jij ook zo enthousiast?