Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Deze Nintendo 64 toppers komen naar de Switch

Nintendo 64 games, Nintendo Switch Online
De drie delen waarvan je niet had verwacht dat ze naar Nintendo Switch Online zouden komen.

Het zat er natuurlijk wel aan te komen. Meer Nintendo 64 games die hun opwachting maken in de Nintendo Switch Online omgeving. Echter zitten er drie games bij, waarvan ik niet had verwacht dat ze naar de Switch zouden komen.

Mario Party 1 en 2 worden namelijk nog dit jaar uitgebracht en Mario Party 3 komt aan het begin van 2023. Door de release van Mario Party Superstars dit jaar, was mijn verwachting dat ze de games via die route naar de console zouden brengen. Eigenlijk hoop ik dat nog steeds, maar het is wel fijn dat iedereen straks kan genieten van deze originele klassiekers. Naast de Mario Party games verschijnen ook Pokémon Stadium 1 en 2 in 2023. In deze games kun je het tegen elkaar opnemen met Pokémon uit de Kanto en Johto regio. Echter zijn de minigames ook erg leuk om te spelen.

Hier blijft het echter niet bij, want ook 1080° Snowboarding, Excitebike 64 en Pilotwings 64 maken hun opwachting. Bekijk hier maar eens het totale overzicht.

Echter kwam Nintendo met nóg een extra verrassing. GoldenEye 007 zal binnenkort ook beschikbaar zijn. Een precieze releasedatum werd helaas niet genoemd. Naar welke Nintendo 64 game kijk jij het meeste uit?