Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dodrio, Clefable en Clefairy verschijnen in Pokémon Unite

Dodrio verschijnt morgen al, maar Clefable en Clefairy pas op 13 oktober.

Vanwege de eerste verjaardag van Pokémon Unite zijn er vele nieuwe vechters aangekondigd voor de game. Mew, Dodrio en Scizor behoren tot de tweede golf aan festiviteiten. Inmiddels is Mew al verschenen en komt Dodrio morgen uit. Vanwege de komst van Dodrio is er een nieuwe trailer verschenen. In deze trailer, die je hieronder kan bekijken, zie je Dodrio in actie.

Pas geleden is ook aangekondigd dat Clefable en Clefairy naar Pokémon Unite komen. Vanaf 13 oktober kunnen spelers beide Pokémon gebruiken. De trailer waarin je ze in actie ziet kan je hieronder bekijken.

Scizor zal op 28 september nog naar de game komen. Ga jij een van deze Pokémon gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!