Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

It Takes Two bevestigd voor de Switch

It Takes Two
Eerdere geruchten blijken juist

Begin deze maand doken er al geruchten op over een Nintendo Switch-versie van It Takes Two. Tijdens de Nintendo Direct van vandaag is duidelijk geworden dat de geruchten bleken te kloppen en is de titel officieel aangekondigd. It Takes Two is een co-op only, action adventure platforming game gepubliceerd door EA en gemaakt door Hazelight Studio’s.

De game komt oorspronkelijk uit 2021 en wordt door veel gamers gezien als een van de betere titels van dat jaar. In dit spel speel je als Cody en May, een vurig koppel dat wordt omgetoverd in magische poppen. Het spel is enkel speelbaar in lokale of online co-op, vergelijkbaar met Hazelights vorige eerdere game A Way out.

It Takes Two zal op 4 november dit jaar naar Nintendo´s hybride console komen. De beelden afkomstig vanaf de Nintendo Direct kun je hieronder bewonderen.