Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe aangekondigd

Deze Kirby-game verschijnt op 24 februari 2023!

Tijdens de Nintendo Direct is er een nieuwe Kirby-game voor Nintendo’s hybride console aangekondigd. Het gaat om een nieuwe versie van Kirby’s Return to Dream Land die in 2011 verscheen op de Wii. In Europa kennen we deze game trouwens onder een andere naam, namelijk Kirby’s Adventure Wii. De game, genaamd Kirby’s Return to Dream Land Deluxe verschijnt op 24 februari 2023. Een trailer kan je hieronder bekijken.

In Kirby’s Return to Dream Land Deluxe moet jij als Kirby Magolor helpen zodat hij kan terugkeren naar zijn eigen planeet. Naast onder andere zwaard en zweep als kopieerkracht verschijnt voor het eerst de mecha. Als mecha kan je van op een afstand vijanden neerschieten of van dichtbij ze neerslaan met jouw ijzersterke vuisten. Daarbij is het mogelijk om dit spel met tot vier spelers in lokale coöp te spelen. Naast dit avontuur bevat deze game ook een grote collectie aan minigames, met onder andere als nieuwe minigame Magolors zoekboeken of als oude bekende samoerai-Kirby. Ook deze minigames zijn net als het avontuur zelf speelbaar met 1 tot 4 spelers.

Kijk jij uit naar een bekend Kirby-avontuur in een nieuw jasje? Laat het ons weten in de reacties!