Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Nintendo 3DS-update beschikbaar, lees hier de patch notes

Deze handheld gaat nu naar versie 11.16.0-49.

Vorige maand werd er een update uitgebracht voor de Wii U én 3DS, deze keer krijgt alleen Nintendo’s last-gen handheldsysteem een nieuwe versie. De Nintendo 3DS-familie aan systemen gaat nu naar versie  11.16.0-49. Wij hebben al het nieuws op een rijtje gezet voor je en kan je hieronder lezen.

Nintendo’s quote gaat als volgt:

Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience

Nintendo

Het is niet bepaald een verassing dat er niks functioneels naar het systeem is gebracht, sinds 2015 is dit het enige wat Nintendo aankondigt in hun patch notes. Alhoewel Nintendo zelf geen uitgebreide informatie gaf bij deze software update, hebben fans wel enkele ondervindingen gedaan. Het lijkt erop dat er enkele functies waren waar misbruik van gemaakt werd door gebruikers, Nintendo heeft daar nu een stokje voor gestoken door te zorgen dat deze systemen nu waterdicht zouden moeten zijn.

Je kunt zoals altijd de update downloaden via het instellingen tabje op je 3DS, en de knop ”systeem update” zoeken.

Speel jij nog op je 3DS? Zo ja, welk systeem van de 3DS familie gebruik je? Laat het ons weten in de reacties!