Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pikmin 4 aangekondigd voor de Switch

Pikmin
Een gloednieuwe Pikmin-game is onderweg!

Tijdens de Nintendo Direct van vandaag werd een gloednieuw deel in de Pikmin-serie aangekondigd. Terwijl Pikmin allereerst voorbij kwam met beelden van de eerder verschenen mobiele game Pikmin Bloom, werd al snel het daadwerkelijke hoogtepunt aangekondigd: Pikmin 4. Het nieuwste deel moet in 2023 verschijnen voor Nintendo´s hybride console. Later zal er meer informatie worden onthuld en zullen ook meer gameplaybeelden worden getoond. Wat in elk geval nieuw zal zijn, is dat je kunt spelen vanuit het oogpunt van Pikmin. Verder moet ook de besturing eenvoudiger worden dankzij de Nintendo Switch-controllers, waardoor je je beter kan richten op de gameplay.

Heb jij nu ook al zin in Pikmin 4? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!