Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Resident Evil Village komt naar de Switch

Wel in de vorm van een cloud-versie

Goed nieuws voor fans van horror-games en met name de Resident Evil-spellen, Resident Evil Village zal namelijk naar de Nintendo Switch komen onder de naam Resident Evil Village Cloud. Daar blijft het bovendien niet bij want er komen dit jaar ook cloudversies van drie andere games uit de Resident Evil-serie naar de Nintendo Switch. Het gaat hierbij om Resident Evil 7 Biohazard Cloud, Resident Evil 2 Cloud en Resident Evil 3 Cloud.

Resident Evil Village is het nieuwste deel in de serie welke eerder al op andere platformen is verschenen. Ethan Winters komt in dit nieuwe deel oog in oog te staan met de verschrikkingen van het dorp en de vier leiders om zijn ontvoerde dochter te redden. Resident Evil Village Cloud wordt op 28 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch en zal ook een gratis demo krijgen in de eShop. De DLC Winters’ Expansion, met daarin een nieuw third-person-perspectief, extra verhaalcontent en meer, wordt op 2 december uitgebracht.