Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vervolg Breath of the Wild krijgt naam én datum – The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt in mei 2023

In mei volgend jaar is het zover!

We hebben er enorm lang op moeten wachten maar vandaag is dan eindelijk duidelijk geworden hoe het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild gaat heten. Minstens zo belangrijk, ook de releasedatum van de game is onthuld. Het grootse avontuur van Link zal namelijk verdergaan op 12 mei 2023. Op die dag wordt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch. De nieuwste game in de Legend of Zelda-serie speelt zich zowel op de grond als hoog boven Hyrule af. Link heeft niet alleen een nieuw outfit maar ook gloednieuwe krachten gekregen in dit nieuwe avontuur.

De Nintendo Direct van vandaag werd in stijl afgesloten met onderstaande prachtige trailer. Tevens kun je de boxart van de nieuwste titel in de Zelda-serie hieronder alvast bewonderen. Wat vind jij van de naam The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en van de trailer? Laat het ons hieronder weten!