Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Voice of Cards: The Beasts of Burden krijgt lanceringstrailer

Vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nintendo Switch!

Nog geen twee weken geleden konden we melden dat er een derde deel in de Voice of Cards-serie verschijnt. Voice of Cards: The Beasts of Burden is vandaag, op 13 september, uitgekomen op de Nintendo Switch. Ter gelegenheid van deze release heeft uitgever Square Enix een lanceringstrailer op YouTube gezet. Deze kan je hieronder bekijken.

Voice of Cards: The Beasts of Burden is een kaarten-RPG waarin speelkaarten het verloop van het verhaal bepalen. Uitgever Square Enix blijft dus ook in het derde deel trouw aan de formule van de eerste twee games en de traditie van de klassieke tabletop-RPG’s en gamebooks. Het verhaal gaat in deze titel over een meisje dat zweert wraak te nemen op de monsters. Nadat ze haar huis verliest, gaat ze samen met een mysterieuze jongen op pad naar het onbekende. De monsters die je verslaat ga je als skills kunnen gebruiken op jouw reis in de gevechten. Meer informatie kan je vinden op de site van Square Enix.

Mocht je nog geen eerder deel in deze serie gespeeld hebben, dan maakt dat niet uit, want elk deel heeft een opzichzelfstaand verhaal. Ga jij deze game halen? Of ben je hem al aan het spelen? We horen het graag in de vorm van een reactie!