Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ZREO: Second Quest remastert 26 nummers van Twilight Symphony

Twilight Symphony keyart
Twilight Symphony was het laatste project van ZREO en een deel is nu geremastered!

In 2010 kondigde Zelda Reorchestrated (ZREO) een kickstarter aan voor een ambitieus project. Twilight Symphony verscheen niet veel later en bracht de volledige Twilight Princess soundtrack naar een hoger niveau. Met volledige orchestrale opnames was het een geweldige versie van een al prachtige soundtrack. Helaas was dat het laatste project voordat ZREO stopte.

Nu sinds eerder dit jaar is ZREO terug met ZREO: Second Quest en naast verschillende nieuwe tracks hebben ze nu iets uitgebracht in een ZREO Legacy formaat. 26 tracks van de populaire Twilight Symphony zijn specifiek uitgekozen om remastered te worden in de Twilight Symphony Selections. Niet alleen zijn ze te luisteren via YouTube, maar ook op andere streamingplatformen zoals Spotify, Apple Music en Tidal. Hieronder vind je in elk geval al één van mijn favoriete tracks van de Selections.

https://www.youtube.com/watch?v=IxBzneHxEeo