Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Eiyuden Chronicle : Hundred Heroes

De trailer toont o.a. nieuwe gameplaybeelden!

De 22 Tokyo Game Show is momenteel bezig, wat betekent dat veel bedrijven nieuwe beelden van hun aankomende games naar buiten brengen. Eén daarvan is 505 Games TGS, die tijdens hun presentatie een nieuwe trailer lieten zien van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Het gaat hier om een gameplay trailer, waardoor vooral de gevechten even goed naar voren komen. De trailer kun je hieronder bekijken. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes komt ergens in 2023 naar de Switch.

Eiyuden Chronicle is het vervolg op de Suikoden-serie. Het verhaal speelt zich af in een uithoek van Allraan, een plek waar vele naties, culturen en moralen samenkomen. Door middel van het zwaard en magische voorwerpen “runenlenzen” genaamd is de geschiedenis van dit land is geschapen door de vele mensen, beastmen, elven en andere volkeren die hier wonen. Het keizerrijk Galdea heeft echter de andere naties verslagen toen het een technologie ontdekte om de kracht van de runenlenzen te versterken. Nu zijn ze op zoek naar een nieuw artefact, dat hun macht nog groter zal maken. Tijdens zo’n expeditie ontmoet Seign Kesling, een jonge imperial officer, een jongen van een afgelopen dorp. De twee worden snel vrienden, maar al snel gebeurd er iets dat beide de oorlog in dwingt. Al snel hebben ze geen keus om hun levensbeeld te bekijken en te bedenken waar ze staan in deze oorlog.