Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Foretales krijgt launchtrailer

Red de wereld van de Apocalyps in deze creatieve card game

Foretales is een narrative-based card game van ontwikkelaar Alkemi Games, die afgelopen donderdag is verschenen voor de Nintendo Switch. Onze Patricia mocht de game reviewen en was er behoorlijk enthousiast over. Zij beloonde de game namelijk met een dikke 9! Dit kwam onder meer door de enorme hoeveelheid keuzes die je hebt en de mate van creativiteit die het spel toe laat.  Nu Foretales uit is heeft game-uitgever Dear Villagers een launchtrailer voor het spel gedeeld. De trailer is hieronder te bekijken.

Foretales vertelt het verhaal van een wereld die geteisterd wordt door een verschrikkelijke vloek. Jij neemt de rol aan van kruimeldief Volepain, die samen met zijn teamgenoten de enige is die de wereld kan redden. Stel je eigen team samen waarbij je kiest uit een hele waslijst aan antropomorfische personages. Iedereen heeft zijn eigen unieke vaardigheden en speciale kaarten, waarmee je de vele obstakels en evenementen moet zien te overwinnen. De klok van de Apocalyps tikt alsmaar verder, dus kies goed hoe jij je tijd benut!