Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer The Jackbox Party Pack 3 gratis met Games op Proef

Als je lid bent van Nintendo Switch Online, dan kan je deze game van 28 september tot 4 oktober gratis spelen.

Eens in de zoveel tijd geeft Nintendo de mogelijkheid aan alle Nintendo Switch Online-leden om bepaalde spellen tijdelijk gratis uit te proberen. De vorige Games op Proef-periode van Ys VIII: Lacrimosa of DANA is alweer bijna een maand geleden en nu heeft Nintendo eindelijk een nieuwe titel als Games op Proef aangekondigd. Switch-bezitters kunnen namelijk binnenkort aan de slag met The Jackbox Party Pack 3. Deze game kan je vanaf 28 september tot 4 oktober gratis spelen als Games op Proef. Dit is wel alleen beschikbaar voor iedereen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Als je deze game in de Games op Proef-periode opstart, dan zal je 100 platina punten verdienen. Deze kan je dan uitgeven aan een nieuw profielicoontje. Ben jij klaar voor veel plezier tijdens een spelletjesavond? Probeer dan zeker The Jackbox Party Pack 3 uit. Heb je ooit een game in deze serie gespeeld? Ga je deze testen tijdens de gratis proefperiode? Laat het ons weten in de reacties!