Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geen Ubisoft-account benodigd voor Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ubisoft rectificeert een eerder gemaakte mededeling op Twitter.

In een eerdere officiële aankondiging van Ubisoft werd medegedeeld dat je na het opstarten van Mario + Rabbids Sparks of Hope eerst op een Ubisoft-account zal moeten inloggen. Zou je dat niet doen, dan kan je namelijk het spel niet spelen. Dit nieuws kwam rechtstreeks vanaf het officiële Ubisoft Support Twitter-account, nadat Twitter-gebruiker mattybricky vroeg of je een Ubisoft-account nodig hebt om te spelen.

Dit is het volledige antwoord van Ubisoft op de vraag van mattybricky:

“To be able to play Mario + Rabbids: Sparks of Hope you will need to associate your Ubisoft account with the Nintendo one or, if you don’t have a Ubisoft account, to create one. It won’t take long and, believe me, it will be worthy!”

Ubisoft

Echter rectificeerde Ubisoft later dit antwoord met ander nieuws, waaruit blijkt dat een Ubisoft-account niet verplicht is:

“A Ubisoft Connect account isn’t mandatory for players to play to Mario + Rabbids Sparks of Hope, contrarily to what has been wrongfully mentioned by a previous Ubisoft Support tweet.”

Ubisoft

Samengevat heb je dus net als in het vorige deel, geen Ubisoft-account nodig om het spel te kunnen spelen. Wel geeft het inloggen op je Ubisoft-account leuke bonussen. Er wordt daarom ook gezegd dat het het waard zal zijn om er toch een aan te maken, voor wie nog geen account heeft. Het gebruiken van een Ubisoft-account is dus absoluut niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden.

Het spel komt uit op 20 oktober 2022, en zal net als het origineel een volledige singleplayer-ervaring zijn. Ga jij het spel volgende maand in huis halen? Laat het ons weten in de reacties!