Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Chris Pratt laat zich uit over de teaser trailer van de Super Mario Bros. film

De Engelse stemacteur van Mario deelt zijn mening via social media.

Chris Pratt, wie voor de Engelse stem van de beroemde Super Mario zal zorgen in de Super Mario Bros. film, heeft zich uitgelaten over de teaser trailer première die te zien zal zijn op de Comic Con van New York op 6 oktober. We hebben al een artikel geschreven over deze teaser trailer, lees deze hier.

Voor degene die zich zorgen maken of de Super Mario Bros. film iets is om naar uit te kijken, Hollywood acteur Chris Pratt belooft dat deze geweldig zal worden. In een kort social media bericht deelt hij mee dat, na de video te hebben gezien, hij simpelweg geen woorden had. De acteur belooft dat alle Super Mario-fans net zo sprakeloos zullen zijn na het zien van de trailer als hijzelf.

“Ik heb de teaser trailer zojuist voor de aller eerste keer zelf gezien. Ik was simpelweg sprakeloos. Dat zul jij ook zijn, dat beloof ik je. Deze word ERG bijzonder. Kan niet wachten!!!”

Chris Pratt (vertaald)

Chris Pratt heeft zich al eerder geuit over de opkomende film via social media, maar hij kon er niet veel over zeggen naast dat hij het ontzettend leuk vond om de stem van Mario te mogen doen. Hij heeft al een post met ons gedeeld hoe zijn stem als Mario zou klinken, echter was dit natuurlijk een grapje. Later vertelde hij dat zijn Mario stem klinkt zoals hij nog nooit heeft gepraat, en we dus erg verrast zullen zijn door het optreden wat Chris neerzet.

Kijk jij uit naar de teaser trailer voor de Super Mario Bros. film?

Denk jij dat Chris de juiste keuze was voor de stem van de beroemde loodgieter?

Laat ons je mening weten in de reacties!