Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Op deze data keert de E3 in 2023 terug!

E3 logo
Volgend jaar kunnen we van een nieuwe E3 genieten. Check hier wanneer dat zal zijn!

De afgelopen jaren waren door de pandemie een bijzondere ervaring voor de game-industrie. Drie jaar geen fysieke activiteiten en twee van de drie jaar ontbrak de E3 volledig. Eerder dit jaar heeft the ESA (Entertainment Software Association) aangekondigd volgend jaar toch weer echt een E3 te gaan organiseren. Inmiddels zijn ook de data bekend waarop de E3 volgend jaar plaats zal gaan vinden.

De expo keert terug in het Los Angeles Convention Center (LACC) voor in totaal vier dagen. De E3 zal worden gehouden tussen dinsdag 13 juni en vrijdag 16 juni 2023. Er zijn aparte industrie- en consumentendagen gepland. Zo zullen de E3 Business Days plaatsvinden tussen 13 juni en 15 juni. De E3 Gamer Days zullen op 15 en 16 juni plaats gaan vinden.

De organisatie achter de E3 heeft verder aangegeven om ook “digitale evenementen van partners te ondersteunen die plaatsvinden vanaf 11 juni en gedurende de hele E3 lopen”. Hierover zal later ongetwijfeld meer informatie volgen.

Kijk jij uit om eindelijk weer een nieuwe E3 te kunnen beleven? Laat het ons hieronder weten!