Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie nieuwe liedjes van Just Dance 2023 bekendgemaakt

Waaronder een nieuwe cover van The Sunlight Shakers!

Net zoals afgelopen week zijn er ook deze week weer nieuwe nummers voor Just Dance 2023 aangekondigd. Gisterenavond maakte we namelijk voor het eerst kennis met Wouldn’t It Be Nice van The Sunlight Shakers, Witch van Apashe ft. AlinaPash en Psycho van Red Velvet door middel van drie nieuwe filmpjes. Deze video’s met de bijbehorende muziek en dansmoves zijn onderaan dit artikel te bekijken. Het begint er door het uploadgedrag van het officiële YouTube-kanaal van Just Dance dus sterk op te lijken dat we elke week een lading aan liedjes kunnen verwachten. Op het antwoord of dat daadwerkelijk zal gaan gebeuren zullen we echter nog wel even op moeten wachten.

In Just Dance 2023 dans je net zoals voorgaande jaren op de allerleukste nummers van dit moment. In het spel volg je zoals gewoonlijk de bewegingen op het scherm, die jouw Joy-Con of smartphone voor je registreert. In dit nieuwste deel kun je lekker jouw hele lichaam bewegen op onder andere Physical van Dua Lipa, CAN’T STOP THE FEELING! Van Justin Timberlake en Sweet But Psycho van Ava Max. Bovendien heeft de game dit keer weer een volledig nieuw uiterlijk gekregen en kun je samen met jouw vrienden online jullie dansmoves aan elkaar laten zien! Om dit nieuwste deel te vieren zullen er later ook gratis updates beschikbaar worden gesteld die onder andere nieuwe spelmodi en liedjes met zich meebrengen.