Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe merchandise voor Mario + Rabbids Sparks of Hope verkrijgbaar in de My Nintendo Store

Een sleutelhanger voor 300 platina punten en een totebag voor 400!

Er zijn onlangs 2 producten gebaseerd op de game Mario + Rabbids Sparks of Hope gelanceerd op de My Nintendo Store. Deze producten kun je ”gratis” ontvangen door in plaats van met geld, met platina My Nintendo punten te betalen. Voor 300 platina My Nintendo punten kun je een sleutelhanger krijgen met een Spark van het spel erop, en voor 400 platina My Nintendo punten kan een totebag jou nieuwste aanwinst zijn! Alhoewel de producten dus enkel wat platina punten hoeven te kosten die je gratis kunt verdienen door opdrachten uit te voeren, moet je daar boven op natuurlijk nog wel even de verzendkosten van de producten betalen.

De verzendkosten zijn €6,99, deze kunnen met creditcard, Paypal, Apple en Google pay betaald worden. Verder is de code slechts 48 uur geldig, dus wacht niet te lang met bestellen. 

Heb jij al iets in huis liggen van de My Nintendo Store? Laat het ons weten in de reacties!