Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand september in 2022

Welke spellen worden er deze maand allemaal in het zonnetje gezet?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf een keuze te maken uit al die leuke games. Om dit probleem tegen te gaan plaatst Nintendo rondom het einde of begin van elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hierin zijn dan een aantal titels te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In de video van de maand september, die zojuist is verschenen, komt onder andere het spel Disney Dreamlight Valley voorbij. Van deze titel hebben wij een review geschreven. Mocht je deze willen lezen, dan hoef je alleen maar op de naam van de game te klikken. Er zal dan een nieuw tabblad worden geopend met die review.

Ben je benieuwd geworden naar alle hoogtepunten van de maand september? Bekijk dan onderstaande video.