Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Deze 15 spellen werden er in september 2022 het meest gedownload

Switch OLED
Bewonder hier de volledige lijst!

Net zoals het begin van elke nieuwe maand brengt Nintendo traditiegetrouw ook ditmaal weer een lijst naar buiten met daarin de populairste titels van de maand ervoor. Niet alleen spellen die al langer in de Nintendo eShop stonden deden dit keer weer het goed, maar er staan ook nieuwe games die in de maand september verschenen in de lijst. Return to Monkey Island is daar een mooi voorbeeld van. Deze titel, welke in de tweede helft van vorige maand uitkwam, heeft namelijk de derde plaats weten te veroveren. Natuurlijk verscheen ook Disney Dreamlight Valley vorige maand en dat spel is binnen een paar weken tijd het meest gedownload in de maand september. Als je goed kijkt zie je zelfs dat Disney Dreamlight Valley maar liefst drie plekjes in de lijst heeft bemachtigd! Ben je benieuwd geworden naar de volledige top 15? Bekijk dan onderstaande lijst.

 • 1. Disney Dreamlight Valley
 • 2. Splatoon 3
 • 3. Return to Monkey Island
 • 4. FIFA 23 Legacy Edition
 • 5. Disney Dreamlight Valley Ultimate Edition
 • 6. Minecraft
 • 7. Cult of the Lamb
 • 8. Kirby’s Dream Buffet
 • 9. Bear and Breakfast
 • 10. Nintendo Switch Sports
 • 11. Mario Kart 8 Deluxe
 • 12. Stardew Valley
 • 13. Cult of the Lamb Cultist Edition
 • 14. Temtem
 • 15. Disney Dreamlight Valley Deluxe Edition

Welke games heb jij vorige maand allemaal gedownload en gespeeld? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!