Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dynamo Pictures staat vanaf nu bekent als ”Nintendo Pictures”

Nintendo werft een videoproducent.

Nintendo deelde een paar maanden terug met ons het plan om het video bedrijf Dynamo Pictures te werven. Dynamo Pictures zou hierna bekend gaan staan als ”Nintendo Pictures”, en de deal is nu afgerond. Nintendo onthulde onlangs het logo voor Nintendo Pictures, ze opende een Japanse website en kondigde enkele informatie aan over de afdeling.

Het plan is dat deze studio visuele content zal gaan produceren voor Nintendo IP’s, voor wat precies is nog niet bekend. Op de website staat ook dat ze gebruik zullen maken van motion capture apparaten, dit is een gebied waarin Dynamo Pictures vroeger heeft gewerkt.

Een snelle opvrisser, Dynamo Pictures hebben al eerder Nintendo-content gemaakt. Dit bedrijf is verantwoordelijk geweest voor de Metroid Other M en Pikmin animated shorts van een paar jaar terug. Het is aannemelijk dat ze soortgelijke video’s zullen gaan maken nu dat ze zijn geworven door Nintendo, wat ze precies gaan doen is echter nog niet bevestigd door de spelmaker.

Wat vind jij van deze overname?

Laat het ons weten in de reacties!