Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum Persona 3 Portable en Persona 4 Golden bekendgemaakt

De games komen begin volgend jaar naar de Switch!

Persona 3 Portable en Persona 4 Golden hebben een releasedatum gekregen. Door middel van een tweet liet Atlus weten dat beide games op 19 januari op “moderne consoles” verschijnen. Hoewel de Switch niet specifiek op de tweet staat ( in tegenstelling tot bijvoorbeeld Xbox en PC) wordt er wel verwacht dat deze op dezelfde dag verschijnen. Dit is namelijk ook het geval met Persona 5 Royal, die op 21 oktober naar alle nieuwe systemen komt.

Het is voor Persona 3 en 4 de eerste keer dat ze op een Nintendo console verschijnen. Vooral Persona 4 staat bekend als één van de beste JRPG’s aller tijden. Wel zullen ze beide alleen digitaal beschikbaar zijn, in tegenstelling tot Persona 5 Royal, die je ook fysiek kunt krijgen.