Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Buddy Simulator 1984 komt binnenkort naar de Switch

Deze lieve horrorgame is nog net op tijd voor halloween.

Uitgever Feardemic heeft aangekondigd dat het horrorgame Buddy Simultaor 1984 binnenkort naar de Switch brengt. Deze toch wel lieve horror game is gemaakt door Not a Sailor Studios en kwam origineel vorig jaar februari naar de PC. Daar komt nu ook de Switch bij, en nog net op tijd voor Halloween ook. De game staat momenteel namelijk gepland voor 27 oktober. Hieronder kun je een trailer bekijken.

Altijd al een AI vriend willen hebben? Dan is Buddy Simulator 1984 de game voor jou. Met de nieuwste technologieën creëert deze AI een nieuwe beste vriend voor je. Je vriend leert, past zich aan aan jou persoonlijkheid, en nog het belangrijkste van allemaal, hij kan nog games met je spelen ook!