Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update] Hellena Taylor vraagt voor een boycot voor Bayonetta 3

Bayonetta 3 Artwork
Hellena Taylor is geen Bayonetta meer, maar niet omdat zij niet wilde of kon volgens de actrice.

Update: Kamiya heeft een bericht op Twitter geplaatst die mogelijk hier naar verwijst. Hij zegt niet veel, maar beweerd wel dat er leugens worden verspreid.

Origineel bericht: Met Bayonetta 3 is er een enorme verandering geweest voor de franchise, de stem van Bayonetta is namelijk verandert. In plaats van Hellena Taylor is nu Jennifer Hale gebruikt. Waar het volgens Platinum Games kwam door overlappende omstandigheden is er volgens Hellena iets heel anders aan de hand.

Zo zou ze na opnieuw auditie te moeten doen maar een schamele $4.000 als loonaanbod hebben gekregen. Met dit aanbod heeft ze Kamiya gecontacteerd met de vraag wat ze waard is volgens hem. Hierop heeft de ontwikkelaar gezegd dat hij haar werk enorm goed vindt en dat de fans haar ook enorm waarderen.

Aangezien ze op het moment bijna blut is, is ze niet bang voor NDA’s en doet ze haar hele verhaal. Ook haalt ze uit naar Jennifer Hale dat zij niet de echte Bayonetta is en dat ze geen recht heeft om merchandise te signeren of te zeggen dat ze de stem van Bayonetta is.

Ze sluit de emotionele Twitter thread af met een quote uit de bijbel gericht naar alle “fat cats” waaronder Kamiya en de bazen bij Nintendo. Er is nog geen reactie vanaf Platinum Games of Nintendo, maar mochten we nieuwe ontwikkelingen zien, delen we die natuurlijk ook. De video’s van Hellena staan hieronder.