Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway gameplay verschenen

patrick ster in de bocht op een kart
Race met jouw favoriete Nickelodeon karakter over iconische circuits in deze nieuwe kart-game!

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway is sinds gisteren speelbaar op Nintendo’s hybride console. Nu de game uit is zijn er daarmee ook gameplaybeelden verschenen. Zo heeft Het YouTube-kanaal: Nindie Spotlight nu een uitgebreide video gedeeld met ruim 45 minuten aan gameplay. Hiermee krijg jij alvast een eerste indruk van deze knotsgekke kart-game. 

In Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway scheur je met meer dan 40 iconische Nickelodeon karakters, die compleet zijn ingesproken door een cast van voice actors, over allerlei banen die zijn gebaseerd op bekende Nickelodeon series. Je kunt je kart diepgaand aanpassen, zelfs zover dat je hiermee op water terreinen kunt racen. Verder zijn er 36 tracks om op te racen, nieuw en oud. En ook 90 crewmembers om mee te spelen om precies jouw speelstijl te kunnen pakken. Bekijk de de gameplaybeelden hieronder: