Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Max Raid Battle event met Glastrier en Spectrier gaande in Pokémon Sword en Shield

Helaas kun je de Pokémon van dit event niet vangen.

Er is een nieuw Wild Area event aangekondigd voor Pokémon Sword en Shield, waarbij je Max Raid Battles kunt aangaan tegen de Pokémon Glastrier en Spectrier. Je kunt deze Pokémon helaas niet vangen. Je kunt alleen de strijd met ze aangaan en een flinke uitdaging verwachten. Wel kan je een hoop zeldzame items bemachtigen als je Glastrier of Spectrier verslaat, zoals Bottle Caps en Ability Capsules.

Nu dat de volgende mainline Pokémon game(s) eraan komen, namelijk Pokémon Scarlet en Violet, is het hoogstwaarschijnlijk dat Sword en Shield niet veel langer meer events gaan krijgen. Met dat in je achterhoofd is het dus wijsheid om deel te nemen aan het nieuwe evenement welke laatst is aangekondigd voor de game(s). Het zou nog best eens kunnen dat dit één van de laatste keren is dat er iets bijzonders in het spel zal gaan gebeuren. Je kunt natuurlijk altijd het spel opnieuw starten en het avontuur beleven. Echter voor de ervaren trainers die nieuwe uitdagingen zoeken: pak deze kans en maak het er nog even van!

Verbind je Nintendo Switch met het internet binnenin het spel zodat je deze monsters kunt tegenkomen in Max Raid Dens (de dens waar een roze straal uitkomt). De Pokémon die je tegenkomt in Dynamax Adventures zullen niet veranderen door dit event, het effect geldt alleen binnen de Wild Area(s).

Dit evenement is slechts een korte tijd beschikbaar. Het eindigt morgen op 23 oktober 2022 namelijk al. Wees er dus snel bij!

Speel jij nog Pokémon Sword en/of Shield? Laat het ons weten in de reacties!