Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ARK: Ultimate Survivor Edition krijgt nóg een vertraging erbij

Deze wordt nu waarschijnlijk verwacht in november.

Er komt geen einde aan de vertragingen die de vernieuwde versie van ARK: Survival Evolved oploopt. De Ultimate Survivor Edition van het spel zou op 25 oktober uitkomen voor de Nintendo Switch, maar dat schip is nu alweer gevaren. De game zou nu in begin november in Amerika verschijnen en kort daarna ook in Europa en andere regio’s moeten verschijnen.

Dit is de beredenering die de spelmakers Studio Wildcard zelf bij dit nieuws gaven:

“due to the unforeseen and unprecedented environment situation happening in the Pacific Northwest”

Website van Studio Wildcard

Mensen die ARK al eerder hebben aangeschaft zullen deze opknapbeurt voor niks krijgen. De game zal er automatisch naar updaten, zodra deze versie uitkomt. Opgeslagen data zal gelukkig overgedragen worden naar de nieuwe versie. Daarnaast is er een nieuwe trailer voor ARK: Ultimate Survivor Edition online gekomen:

Het team achter ARK heeft onlangs meer informatie gedeeld over de inhoud van de Ultimate Survivor Edition. Hieronder kan je hun beschrijving van deze nieuwe versie lezen.

– ARK: Survival Evolved – revamped and updated to the latest version of Unreal Engine 4 with the features, visuals, and functionality of the other platforms, while maintaining existing save data and progression.

– Scorched Earth Expansion Pack

– Additional Expansion Packs added at regular intervals: Aberration, Extinction, and Genesis Parts 1 & 2

– New cinematic story content that further expands ARK’s narrative.

– Dinosaur Discovery: Take a journey through the epochs in this new educational experience that invites families and kids to learn about the fascinating prehistoric creatures that inspired the game. Dinosaur Discovery is appropriate for even the smallest survivors and free for all owners of ARK: Survival Evolved!

– Custom server support powered by Nitrado server networks.

Speel jij ARK: Survival Evolved al op de Nintendo Switch? Ga jij dus in (hopelijk) november deze opknapbeurt ervaren? Laat je mening achter in de reacties!