Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Sonic Frontiers, “Showdown”

Bereid je voor op de ultieme "showdown!"

SEGA heeft een nieuwe trailer online gezet voor Sonic Frontiers. De trailer heet “Showdown” en laat o.a wat nieuwe gameplaybeelden zien, een beetje van het verhaal en meer. In de video wordt het verkennen van Starfall Islands in het zonnetje gezet, verzamelt Sonic de Chaos Emeralds en bereid hij zich voor op de ultieme “showdown”. De trailer kun je hieronder bekijken. Sonic Frontiers komt op 8 november naar de Switch

Sonic Frontiers belooft een “ervaring als nooit tevoren” te worden. In de open wereld van Starfall Island ga je vijanden te lijf en beleef je een avontuur dat je door dichtbevolkte bossen, hoge watervallen en bloedhete woestijnen zal leiden. Tevens brengen de Cyber Spaces de traditionele, razendsnelle, lineaire Sonic-gameplay terug als afwisseling voor de unieke Open Zone-gameplay.